Română (România)
Română (România)
English (en-GB)
Probably the best restaurant in the city
# Recent
# Tags

Politica de Confidențialitate


1. Introducere Bine ați venit pe www.pub13.ro (în continuare "Site-ul nostru"). La Pub 13, respectăm confidențialitatea datelor dumneavoastră și dorim să vă informăm cu privire la modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile personale pe care le furnizați prin intermediul site-ului nostru. Această Politică de Confidențialitate explică practicile noastre în ceea ce privește datele personale și cum le folosim pentru a vă oferi servicii.

2. Informațiile pe care le colectăm Colectăm informații personale atunci când ne contactați prin intermediul formularelor de contact sau prin alte mijloace de comunicare disponibile pe site-ul nostru. Aceste informații pot include numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și alte detalii pe care le furnizați voluntar.

3. Utilizarea informațiilor Utilizăm informațiile personale colectate pentru a răspunde la solicitările dumneavoastră și pentru a vă furniza informațiile sau serviciile solicitate. De asemenea, putem folosi informațiile pentru a vă trimite actualizări periodice sau pentru a vă notifica despre oferte speciale sau evenimente relevante.

4. Protejarea informațiilor Ne angajăm să protejăm informațiile personale și să le utilizăm numai în scopurile specificate în această Politică de Confidențialitate. Implementăm măsuri de securitate adecvate pentru a proteja împotriva accesului neautorizat, modificării sau distrugerii datelor dumneavoastră personale.

5. Divulgarea informațiilor Nu vom vinde, distribui sau transfera în alt mod informațiile personale colectate către terți fără consimțământul dumneavoastră, cu excepția cazurilor în care acest lucru este necesar pentru furnizarea serviciilor solicitate sau în cazul în care legea ne obligă să o facem.

6. Drepturile dumneavoastră Aveți dreptul să solicitați accesul, corectarea sau ștergerea informațiilor personale pe care le deținem despre dumneavoastră. De asemenea, aveți dreptul să vă retrageți consimțământul pentru utilizarea datelor dumneavoastră personale în orice moment. Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru orice întrebări sau preocupări referitoare la confidențialitatea datelor, vă rugăm să ne contactați la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

7. Modificări ale Politicii de Confidențialitate Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica în orice moment această Politică de Confidențialitate, iar orice modificări vor fi publicate pe acest site. Prin continuarea utilizării site-ului nostru după efectuarea acestor modificări, sunteți de acord cu Politica de Confidențialitate actualizată.

8. Contact Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această Politică de Confidențialitate sau practicile noastre referitoare la datele personale, vă rugăm să ne contactați la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau prin intermediul formularelor de contact disponibile pe site-ul nostru.